Vista Willemstad – Hoe was ik mijn handen?

Opdrachtgever:
Vista Willemstad

Onderwerp:
Hoe was ik mijn handen?

Stijl:
Standaard Infographic

Opdracht: 
Een guideline voor het handen wassen? Met deze standaard infographic in Retro-stijl legt Vista Willemstad het effectief uit met behulp van een aantal simpele stappen.

De uitvoering.

In het sfeervolle, zomerse Vista Willemstad staat hygiëne voorop, voor zowel gast als personeel. Om toelichting te geven bij het handenwassysteem dat zij hanteren, is er gekozen voor een standaard infographic in onze vaste stijl Retro. Deze is gepersonaliseerd door gebruik te maken van de tone of voice van Vista Willemstad en haar eigen huisstijlkleuren.

In het design is voor een duidelijke driedeling gekozen om de intro en het stappenplan te onderscheiden van elkaar. Door middel van universele illustraties, die te begrijpen zijn voor iedereen, en bondige tekstsecties wordt het makkelijk om de instructies te volgen voor iedere lezer.

Het formaat van de infographic is ideaal voor offline gebruik in vestiging van het restaurant. Het trekt direct de aandacht en geeft een begrijpelijke en makkelijke instructie weer, waardoor handen wassen niet meer fout kan gaan!