VINU – Over VINU

Opdrachtgever:
VINU

Onderwerp:
Over VINU

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
Een duurzame toekomst; landelijk zijn we in transitie naar een circulaire economie. VINU draagt hieraan bij en vertelt met zijn maatwerk infographic de kernpunten van circulair leven.

De uitvoering.

Tijdens het ontwerpproces is gekozen om het uitgangspunt van een tijdlijn als structuur aan te meten. Op deze manier is de opbouw van het ontwerp toepasselijk voor het onderwerp en worden landelijke doelen voor de toekomst eenvoudig en doeltreffend gecommuniceerd. Dit is vooral van belang om de doelgroep informatie te geven die makkelijk te verwerken en te onthouden is.

Daarbij is er gekozen voor een beknopt tekstelement door vooral te werken met steekwoorden om het tekstgedeelte tot een minimum te beperken en te vervangen door unieke illustraties, op maat gemaakt voor VINU. En door de duidelijke driedeling van de informatie wordt er extra nadruk gelegd op de belangrijkste toekomstdoelen.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews