Videobutler – De dokter komt zo

Opdrachtgever:
Videobutler

Onderwerp:
De dokter komt zo

Stijl:
Infographic Animatie

Het script.

Een afspraak met uw dokter. het is soms een heel gedoe: Vrij nemen van het werk, naar het ziekenhuis rijden en lang wachten in de wachtkamer. U bent een paar uur kwijt voor een afspraak die maar tien minuten duurt.

Met Videobutler bezoekt u uw dokter waar en wanneer u maar wilt. Gewoon op het werk of thuis vanaf de bank.

Een aantal dagen voor de afspraak neemt één van onze Videobutlers persoonlijk contact met u op. Hij zorgt ervoor dat uw eigen computer, tablet of smartphone optimaal wordt ingesteld voor een gesprek met de dokter. Daarna kijkt de videobutler of de verbinding, camera en microfoon goed werken. Op de dag van uw afspraak begeleidt de Videobutler u naar de digitale wachtkamer. Bij het gesprek kan ook een familielid of andere zorgprofessional aanschuiven. Zo kunt u zich concentreren op de inhoud van het gesprek en deze op een later moment terugkijken. Alle informatie blijft uiteraard altijd vertrouwelijk.

Uw Videobutler zorgt gegarandeerd voor een perfecte verbinding.  Zo kost een afspraak met uw dokter dus minder tijd én energie.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews