UMC Utrecht – Onderwijscentrum

Opdrachtgever:
UMC Utrecht

Onderwerp:
Onderwijscentrum

Stijl:
Standaard animatie

Opdracht:
UMC Utrecht draagt bij aan verbetering in het onderwijs voor de gezondheidszorg van de toekomst. Het onderwijscentrum biedt daarom toekomstbestendig onderwijs.

De uitvoering.

Het UMC koos voor de animatie over haar onderwijscentrum voor een van onze vaste stijlen: sketch. Een veel gekozen stijl om de boodschap op een cleane, visuele wijze over te brengen met rustig en professioneel tintje.

 

Ondanks een vaste stijl, geven we altijd een persoonlijke draai aan het design van de animatie. Zo komen de eigen huisstijlkleuren van het UMC Utrecht op subtiele en toch opvallende manier terug in de video en is het UMC-logo verwerkt aan het begin en eind van de video.

 

De animatie is zo opgebouwd dat het een multifunctionele video is. Perfect voor op de website, voor in een bedrijfspresentatie of tijdens een event.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews