UMC Utrecht – Onderwijscentrum

Opdrachtgever:
UMC Utrecht

Onderwerp:
Onderwijscentrum

Stijl:
Standaard animatie

Het script.

Als professional in de gezondheidszorg draag je bij aan de beste zorg voor de patiënt. Hiervoor is onderzoek nodig naar toekomstbestendig onderwijs.
In het Expertisecentrum voor Onderwijs en Opleiding van het UMC Utrecht doen wij onderzoek naar het verbeteren van onderwijs voor de gezondheidszorg van “morgen”. Hierbij staat de student centraal.

We onderzoeken Health Professions Education, waarbij we data over leerprocessen gebruiken om onderwijsinnovatie te stimuleren. We willen begrijpen wat werkt en onder welke voorwaarden.

Deze kennis ondersteunt ons in hoe we de professional van de toekomst opleiden en stimuleren om te blijven leren. Denk aan onderwerpen als: gepersonaliseerd leren, zelfsturing, en digitalisering.

Door onderzoek naar leren en leeromgevingen, zoals naar professionele activiteiten en feedback in interactie, verbeteren we onderwijs en opleidingen.
Zo leer je van elkaar, je patiënt én van jezelf.

Kijk voor meer informatie op onze website en blijf Future Proof!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Mediais door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 160 reviews