Topicus – Grenzeloos onderwijs

Opdrachtgever:
Topicus

Onderwerp:
Grenzeloos onderwijs

Stijl:
Standaard Infographic

Opdracht: 
Onderwijs waarbij je niet afhankelijk bent van tijd en plaats. Oftewel, digitaal leren buiten de grenzen van school. Met ParnasSys leer je snel en effectief.

De uitvoering.

Onze Retro-animatiestijl schittert in deze standaard infographic van Topicus over grenzeloos onderwijs met ParnasSys. Met behulp van karakters en diverse illustraties met referenties naar het schoolleven, wordt een persoonlijke draai gegeven aan de vaste stijl uit ons pakket.

Deze infographic is ideaal voor online gebruik, omdat het lang, verticaal formaat heeft. Dit maakt het perfect om kijkers hun aandacht vast te houden in een e-mail, op een landingspagina en zelfs in een advertentie! Daarnaast hoef je je hoofd niet meer om te draaien voor aanpassingen om hem mobielvriendelijk te maken. Dat is het formaat van zichzelf al!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews