The Index People – We Are The Index People

Opdrachtgever:
The Index People

Onderwerp:
We Are The Index People

Stijl:
Maatwerk Infographic Animatie

Het script.

Rendement komt voort uit groei. Door te investeren profiteer je van deze groei. Vaak komt er maar een deel van het rendement bij de belegger terecht. Veel geld lekt weg door inefficiency en dure gewoonten van de financiële sector. Ook verdwijnt er veel geld in onnodige transacties omdat vermogensbeheerders inspelen op de emoties van beleggers. Dat kan ook anders.

Index People brengt zo veel mogelijk rendement naar de belegger door super-efficiënt vermogensbeheer.

We hebben geen eigen producten en beleggen daarom ook zonder tegengestelde belangen. Uw belang is ons belang; de groei van uw vermogen.

Op basis van een objectieve methode bepalen we welke regio’s een belangrijk aandeel hebben in de wereldeconomie, zonder enige vorm van speculatie.

Vervolgens selecteren wij voor deze regio’s de beste beleggingsoplossingen tegen de laagste prijs. Door de wereldwijde spreiding profiteert u bovendien van alle belegginskansen en wordt het risico verminderd.

Als vermogensbeheerder voor pensioenfondsen en particulieren combineren wij onze inkoopkracht en specialistische kennis. Dit creëert belangrijke schaalvoordelen die de kosten sterk verlagen. En dat zorgt er voor dat u als klant van Index People aanzienlijk meer rendement overhoudt.

The Index People, meer rendement voor de belegger.