TalentCoach – Over TalentCoach

Opdrachtgever:
TalentCoach

Onderwerp:
Over TalentCoach

Stijl:
Sketchbook Huisstijl Animatie

Het script.

Nederland staat al jaren in de top 10 rijkste én gelukkigste landen ter wereld. Toch leven er meer dan één miljoen mensen rondom de armoedegrens. Neem Kim. Kim werkte in de administratie. Maar ze werd ziek, verloor haar zelfvertrouwen en haar contract werd niet verlengd. Nu zit ze al 3 jaar als alleenstaande moeder, thuis op de bank.

Mensen zoals Kim dreigen op één berg te belanden. Een berg met afval, of een berg met talent?

In Nederland zijn ruim vierhonderd duizend bedrijven die samen dit probleem kunnen oplossen. Neem Ronald, HR Directeur. Hij is dagelijks bezig met het aantrekken en ontwikkelen van professionals, zodat z’n bedrijf succesvol blijft.

Talentcoach verbindt de wereld van Kim en Ronald. Zo krijgt Kim haar leven weer op de rit en krijgen de professionals van Ronald een ervaringsgericht ontwikkelingsprogramma. Ze leren van én met elkaar.

Kim heeft nu haar droombaan bij een kinderdagverblijf. Ronald heeft betrokken en gemotiveerde professionals die meewerken aan het succes van het bedrijf. Zo maken we samen van een berg afval een berg talent. Dat is sociaal ondernemen, winst voor iedereen.

Start vandaag en maak het verschil!

Talentcoach.nl