TalentCoach – Over TalentCoach

Opdrachtgever:
TalentCoach

Onderwerp:
Over TalentCoach

Stijl:
Sketchbook Huisstijl Animatie

Het script.

Nederland staat al jaren in de top 10 rijkste én gelukkigste landen ter wereld. Toch leven er meer dan één miljoen mensen rondom de armoedegrens. Neem Kim. Kim werkte in de administratie. Maar ze werd ziek, verloor haar zelfvertrouwen en haar contract werd niet verlengd. Nu zit ze al 3 jaar als alleenstaande moeder, thuis op de bank.

Mensen zoals Kim dreigen op één berg te belanden. Een berg met afval, of een berg met talent?

In Nederland zijn ruim vierhonderd duizend bedrijven die samen dit probleem kunnen oplossen. Neem Ronald, HR Directeur. Hij is dagelijks bezig met het aantrekken en ontwikkelen van professionals, zodat z’n bedrijf succesvol blijft.

Talentcoach verbindt de wereld van Kim en Ronald. Zo krijgt Kim haar leven weer op de rit en krijgen de professionals van Ronald een ervaringsgericht ontwikkelingsprogramma. Ze leren van én met elkaar.

Kim heeft nu haar droombaan bij een kinderdagverblijf. Ronald heeft betrokken en gemotiveerde professionals die meewerken aan het succes van het bedrijf. Zo maken we samen van een berg afval een berg talent. Dat is sociaal ondernemen, winst voor iedereen.

Start vandaag en maak het verschil!

Talentcoach.nl

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews