Surplus – Zie mij! Het kwaliteitsplan

Opdrachtgever:
Surplus

Onderwerp:
Het kwaliteitsplan voor de verpleeghuiszorg

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
Surplus ontwikkelde een nieuwe kwaliteitsplan voor de verpleeghuiszorg. Hoe dit plan in zijn werk gaat communiceren zij op gedenkwaardige wijze met een maatwerk infographic.

De uitvoering.

Om in een overzicht alle belangrijke punten uit het kwaliteitsplan op te nemen, koos Surplus voor een maatwerk infographic ter aanvulling op hun overige communicatiemiddelen.

In het design is gekozen voor aanvullende kleuren op de huisstijl om een extra frisse indruk op te wekken. De unieke karakters steken extra af bij de kleuren, waardoor ze automatisch de aandacht trekken. Doordat er veel inhoudelijke informatie gecommuniceerd word in de infographic, zijn de tekstvakken met elkaar verbonden vanuit het perspectief van zowel de verzorger als de cliënt.

Het complete design maakt de infographic ideaal om de doelgroep op makkelijke en snelle wijze de inhoud eigen te laten maken. Doordat het een staand formaat heeft, is de infographic uitermate geschikt voor online gebruik, zoals op websites, in online documenten en in nieuwsbrieven.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews