StiVAD – Over ons

Opdrachtgever:
StiVAD

Onderwerp:
Over ons

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Beleggers in de vastgoedmarkt hebben de handen ineen geslagen om te werken aan betrouwbare marktreferenties en een transparantere vastgoedmarkt. Met als resultaat: Stichting Vastgoeddata StiVAD.

De uitvoering.

StiVAD is een nieuwe stichting opgericht om meer transparantie te krijgen in de vastgoedmarkt. De stichting koos voor een Standaard Animatie voor de introductie. Op deze wijze wordt op een begrijpelijke manier gecommuniceerd waarom en hoe StiVAD is ontstaan. Daarnaast wordt helder uitgelegd wat de stichting precies doet en hoe dataverkeer plaatsvindt.

De Standaard Business Animatiestijl is aangepast op het kleurenpallet van StiVAD. Dit zorgt voor herkenning bij de kijker én samenhang met de huisstijl. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Tijdens de kredietcrisis rezen er twijfels over de waarde van vastgoed. Bestuurders en toezichthouders zetten vraagtekens bij de betrouwbaarheid van vastgoedtaxaties. Taxateurs wezen op een gebrek aan marktreferenties.

Vanuit de IVBN hebben 17 grondleggers de handen ineen geslagen. Met de start van een vastgoedbeleggingstransactieregister werd gewerkt aan betrouwbare marktreferenties en een transparantere vastgoedmarkt.

Het beheer van het register werd ondergebracht in de onafhankelijke en non-profit stichting StiVAD. Alle deelnemers beschikken sindsdien over betrouwbare marktreferenties en informatie, zoals koopprijzen en betaalde rendementen.

Hoe werkt dat?

StiVAD hanteert het haal en breng principe. Vastgoedbeleggers en woningcorporaties delen transactiegegevens onderling en met hun deelnemende taxateur en accountant.

De vastgoedeigenaren voeren zelf transactiegegevens in. Dit is uniek. Hierdoor wordt hoogwaardige data verkregen. Deze data wordt aangevuld met gegevens uit openbare bronnen. Deelnemers krijgen zo een overzicht van de gehele Nederlandse vastgoedbeleggingsmarkt.

Met deze data kunnen er marktanalyses worden gemaakt. Online, via het platform of naadloos in het eigen systeem.

Zo werkt StiVAD onafhankelijk en zonder winstoogmerk aan nog betere taxaties, financiële stabiliteit en meer marktransparantie.

StiVAD maakt transparantie zichtbaar.