Service Centrum Drechtsteden – ICT

Opdrachtgever:
Service Centrum Drechtsteden

Onderwerp:
ICT verandert

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
Service Centrum Drechtsteden gaat voor een herinrichting en -organisatie van de ICT-voorzieningen. Om deze veranderingen helder in kaart te brengen, kozen zij voor een maatwerk infographic.

De uitvoering.

Met deze kleurrijke infographic worden alle belanghebbenden met betrekking tot de herorganisatie binnen de ICT-voorzieningen van Service Centrum Drechtsteden op de hoogte gesteld van de veranderingen in grote lijnen.

Doordat er veel gedetailleerde informatie gecommuniceerd moet worden, zijn de stukken tekst grondig aangepakt door onze tekstschrijvers. Hierdoor is het element met tekstuele informatie kort en krachtig verwerkt in het visuele plaatje.

Daarbij draagt de verdere lay-out bij aan een strak en overzichtelijk design. Een ideale wijze om de interne organisatie een overzicht te geven van de veranderingen in grote lijnen als  aanvulling op de andere uitingen binnen de veranderstrategie.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews