Scanlaser | SHOB

Opdrachtgever:
Scanlaser

Onderwerp:
SHOB

Stijl:
Standaard Animatie

Opdracht:
Scanlaser komt met boeken on demand om te voorkomen dat te snel met een te grote oplage van je exemplaren zit. Zo zijn aanpassingen sneller gemaakt en bespaar je in kosten als je toch niet zoveel verkoopt als dat je vooraf had gedacht.

De uitvoering.

Scanlaser koos voor een standaard animatie voor de introductie van hun boeken on demand service. Daarbij zijn er verschillende details in verwerkt om er extra beleving en sfeer aan te geven, zoals de titel van het boek dat hierin centraal staat en de verschillende achtergronden in meerdere scènes.

Ondanks dat het een vaste stijl is, Retro in dit geval, is er een persoonlijke draai gegeven aan de animatie middels de huisstijlkleuren die erin voorkomen en de verwerking van het logo van Scanlaser.

Als eindresultaat is er een multifunctionele animatie gecreëerd. In de vorm zoals deze nu is kan het worden gecommuniceerd op social media, de website van Scanlaser, tijdens events en meetings en als advertentievorm op YouTube.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews