Raben – Logistiek hart van Europa

Opdrachtgever:
Raben

Onderwerp:
Logistiek hart van Europa

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht: 
Een maatwerk infographic voor Raben over de huidige stand van zaken binnen de logistiek in Nederland en de uitdagingen die hierbij komen kijken.

De uitvoering.

In het productieproces is gekozen om de infographic geheel in de stijl van de huisstijl van Raben te realiseren. De felle huisstijlkleuren van Raben krijgen extra nadruk door het overkoepelende grijze thema, zodat de kernpunten van de informatie versterkt worden. Illustraties, tekst, vormen en cijfers komen mooi samen in een overzichtelijk design dat eenvoudig te lezen en te verwerken is voor de doelgroep.

Met het formaat van de infographic wordt automatisch bijgedragen aan de mobielvriendelijkheid ervan bij online communicatie. Dit door middel van een verticaal ontwerp. Hierdoor is de infographic perfect voor zowel online als offline gebruik.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews