ProActive Software – Declareren

Opdrachtgever:
ProActive Software

Onderwerp:
Declareren

Stijl:
Standaard Animatie

Het script.

Declaraties zijn vaak een hoop gedoe. Stapels bonnetjes en ingewikkelde formulieren die ingevuld moeten worden. Bonnetjes raken kwijt en het archiveren is een drama. Kortom, een tijdrovende en foutgevoelige klus.

ProActive Declareren maakt het indienen en beoordelen van declaraties super eenvoudig. Of u nu werkt met een computer, tablet of smartphone. Declaraties kunnen altijd en overal ingediend worden door medewerkers en vrijwilligers.

Maak een foto van de bon of geef voor reiskosten het vertrekpunt en de bestemming in. De kilometerafstanden worden automatisch berekend. Om het nog makkelijker te maken kan je vaak gebruikte locaties toevoegen aan je favorieten. Na het indienen van de declaratie ontvangt de leidinggevende alle declaraties in één overzicht waar ze eenvoudig beoordeeld kunnen worden. Na goedkeuring worden de declaraties automatisch verwerkt in uw administratieve pakket.

Wanneer u de software combineert met ProActive Factuurverwerking en ProActive Inkoop maakt u het de leidinggevende nog makkelijker. Bestellingen, facturen en declaraties worden in één overzicht getoond waar ze direct afgehandeld kunnen worden.

Declaraties eenvoudig indienen en efficiënt verwerken? Neem contact met ons op!

proactive.nl/declareren