ProActive Software – Declareren

Opdrachtgever:
ProActive Software

Onderwerp:
Declareren

Stijl:
Infographic Uitleganimatie

Het script.

Declaraties zijn vaak een hoop gedoe. Stapels bonnetjes en ingewikkelde formulieren die ingevuld moeten worden. Bonnetjes raken kwijt en het archiveren is een drama. Kortom, een tijdrovende en foutgevoelige klus.

ProActive Declareren maakt het indienen en beoordelen van declaraties super eenvoudig. Of u nu werkt met een computer, tablet of smartphone. Declaraties kunnen altijd en overal ingediend worden door medewerkers en vrijwilligers.

Maak een foto van de bon of geef voor reiskosten het vertrekpunt en de bestemming in. De kilometerafstanden worden automatisch berekend. Om het nog makkelijker te maken kan je vaak gebruikte locaties toevoegen aan je favorieten. Na het indienen van de declaratie ontvangt de leidinggevende alle declaraties in één overzicht waar ze eenvoudig beoordeeld kunnen worden. Na goedkeuring worden de declaraties automatisch verwerkt in uw administratieve pakket.

Wanneer u de software combineert met ProActive Factuurverwerking en ProActive Inkoop maakt u het de leidinggevende nog makkelijker. Bestellingen, facturen en declaraties worden in één overzicht getoond waar ze direct afgehandeld kunnen worden.

Declaraties eenvoudig indienen en efficiënt verwerken? Neem contact met ons op!

proactive.nl/declareren

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews