Philips – CMND

Opdrachtgever:
Philips

Onderwerp:
CMND

Stijl:
Maatwerk Animatie

Opdracht:
Bij Philips draait het om high performance en de Android integratie sluit hier naadloos op aan.

De uitvoering.

De maatwerk animatie van Philips over de integratie van Android is een goed voorbeeld van effectieve interne communicatie met video. Het doel van de animatie is om compact, krachtig en doeltreffend de integratie van Android te communiceren in een vorm die altijd te raadplegen is voor kijkers en de informatie makkelijk en aantrekkelijk maakt om te verwerken.

Philips ging hierbij voor een specifieke stijl en bijpassende achtergrondmuziek die zijn branche kenmerkt en technologie ademt. Middels het strakke design, sounddesign op maat en duidelijke symbolen communiceert Philips stapsgewijs een simpele uitleg over een complex onderwerp.

Door de animatie op het juiste moment, via het juiste medium en bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen, wordt de animatie ook doeltreffend ingezet om een soepele integratie van Android te stimuleren.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews