De Persgroep – Digitale Producten ED

Opdrachtgever:
De Persgroep

Onderwerp:
Digitale Producten ED

Stijl:
Maatwerk Infographic Animatie

Het script.

Wist u dat uw abonnement op de papieren krant ook toegang geeft tot onze digitale producten? Hiermee gaat een wereld aan extra nieuws voor u open!

In de digitale krant leest u het nieuws uit de verschillende regio’s. Via de website en nieuwsapp bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws. En wilt u het nieuwsaanbod helemaal naar uw voorkeur samenstellen? Dan maakt u met Topics.nl zelf een selectie van onderwerpen uit 13 kwaliteitskranten waaronder het AD en de Volkskrant.

Om toegang te krijgen tot alle digitale producten, heeft u een profiel nodig. Het aanmaken is eenmalig en doet u in een paar stappen.

Ga naar de registratiepagina van uw krant en maak veilig een profiel met wachtwoord aan. U ontvangt een email van uw krant. Klik op de link in de email en activeer uw profiel. Ga naar “Abonnement” en koppel uw abonnementsnummer. Deze vindt u terug op uw bankafschrift.

Log nu direct in op de digitale krant, Topics.nl of bekijk alle mogelijkheden en veelgestelde vragen via onze  Klantenservice.

Veel digitaal leesplezier!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews