Oribi – ID Applicatie

Opdrachtgever:
Oribi

Onderwerp:
ID Applicatie

Stijl:
Infographic Animatie

Het script.

“Ben jij, wie je zegt dat je bent”? Een serieuze vraag die bedrijven soms te weinig stellen aan hun klanten. Want per dag zijn gemiddeld 500 mensen de dupe van id-fraude met vervalste of gestolen documenten. Denk aan de vastgoed-, verhuur- en uitzendbranche.

Met de app van Oribi kun je identiteitsfraude voorkomen door middel van mobiele identiteitscontrole.

Selecteer in het menu het document type maak een foto van het document  en druk op verwerk. De app “leest” de informatie van de gemaakte foto én de chip uit. Om deze vervolgens met elkaar te vergelijken. Met de gezichtsvergelijkingsmodule kun je een foto van het gezicht maken en deze vergelijken met het document om look-a-like fraude te voorkomen. Ook is het mogelijk om de gecontroleerde gegevens binnen je bedrijfsproces te gebruiken.

Zo controleer je zichtbare én niet zichtbare echtheidskenmerken van een document.

Zoals de Autoriteit Persoonsgegevens voorschrijft worden privacygevoelige gegevens altijd afgeschermd en nóóit opgeslagen.

Bij vermoeden van fraude kan het beveiligde rapport als bewijsstuk dienen.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op, 013-5211256.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Mediais door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 160 reviews