Oribi – ID Applicatie

Opdrachtgever:
Oribi

Onderwerp:
ID Applicatie

Stijl:
Infographic Animatie

Opdracht:
Veel bedrijven worden weleens de dupe van look-a-like fraude. Nu voorkom je met de app van Oribi gemakkelijk identiteitsfraude met mobiele identiteitscontrole.

De uitvoering.

Oribi koos voor het uitlichten van hun ID applicatie voor een infographic animatie om stapsgewijs de werking van de app te laten zien aan de kijkers. Met hier en daar wat 3D-effecten, zoals bij de identiteitskaart, krijgt de video meer dynamiek.

 

Een infographic animatie wordt veel gebruikt om taaie, procesmatige en informatieve boodschappen te verduidelijken met cijfers, symbolen en illustraties. Zo blijft altijd je kernboodschap over en worden bijzaken gevisualiseerd, zoals te zien in de animatie van Oribi.

 

Door middel van het simpele sounddesign blijft de focus liggen op de voice-over en het design van de animatie. De animatie is een ideaal middel voor het verspreiden van deze informatieve boodschap via diverse kanalen.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews