Nieuweautokopen.nl – Ons Proces

Opdrachtgever:
Nieuweautokopen.nl

Onderwerp:
Ons Proces

Stijl:
Infographic Animatie

Het script.

U wilt een nieuwe auto kopen, maar heeft geen zin om verschillende merkdealers af te rijden. U bent afhankelijk van openingstijden en moet zelf verschillende uitvoeringen en offertes met elkaar vergelijken…

Op Nieuweautokopen.nl vindt u alle merken en modellen en vergelijkt u eenvoudig het gehele aanbod van verschillende merkdealers. Hoe werkt dit? Stel zelf uw auto samen of kies voor een voorraadauto en vraag vervolgens met één muisklik meerdere offertes aan.

Bij het kopen van een auto staat u voor vele keuzes. Om u zo goed mogelijk met deze keuzes te kunnen helpen stellen wij u na uw aanvraag nog een aantal aanvullende vragen. Hiermee is uw aanvraag compleet en sturen wij alles door naar een of meerdere van onze merkdealers!

In uw eigen overzicht vindt u de aanvraag terug. Onze dealers zullen contact met u opnemen en u voorzien van een offerte, maar u kunt via uw overzicht ook zelf contact zoeken met de verkopers!

Zo kunt u makkelijk vergelijken en kiest u het beste voorstel.

Ook op zoek naar de beste deal? Ga naar Nieuweautokopen.nl!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews