Ministerie BZK – Jaarplan

Opdrachtgever:
Ministerie BZK

Onderwerp:
Jaarplan

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht: 
In 2015 maakten wij voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een maatwerk infographic voor hun interne kwaliteitsstelsel.

De uitvoering.

Het Ministerie BZK wilde met een maatwerk infographic op duidelijke en vooral positieve wijze het gezamenlijk jaarplan SSO’s intern communiceren met als centraal punt het kwaliteitsstelsel. Middels een subtiel kleurenpallet en een uitblinkend geel om de focus op het kwaliteitsstelsel te leggen, is er een professioneel, neutraal en toch opvallend overzicht gerealiseerd.

Een uniek kenmerk van deze infographic is dat er gebruik wordt gemaakt van quotes van medewerkers. Quotes zijn enorm effectief, met name voor interne communicatie. Hierdoor is de tekst aannemelijk en sterk in zijn boodschap voor collega’s.

Daarbij geeft de combinatie van de drie-delige structuur, symbolen en karakertjes een gedetailleerd design weer zonder dat het kracht verliest door informatieoverload. Zo waarborgden we het behapbare, gedenkwaardige element dat infographics zo sterk in hun uitingen maakt.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews