Mijnerfenis.nl – Over ons

Opdrachtgever:
Mijnerfenis.nl

Onderwerp:
Over ons

Stijl:
Standaard animatie

Het script.

Na het overlijden van een dierbare moet u veel regelen: de erfenis. Dat kan complex en emotioneel zijn. Bijvoorbeeld als erfgenamen het niet met elkaar eens zijn.

Met Mijnerfenis.nl laat u de afwikkeling van de nalatenschap over aan experts.

Want overzicht houden en voldoen aan wet- en regelgeving is niet altijd makkelijk. Heeft iedereen inzicht in de financiën? Is de aangifte erfbelasting goed ingevuld? Worden de juiste procedures gevolgd?

Mijnerfenis.nl biedt de oplossing. Het geeft duidelijkheid en helpt u bij het verzamelen van alle financiële zaken die van belang zijn. U en uw familieleden hebben 24 uur per dag online inzicht in de stand van zaken en u vermijdt ook nog hoge kosten van andere adviseurs.

Kiest u voor expertise én wilt u rust overzicht en vertrouwen creëren bij de afwikkeling van een nalatenschap? Kies dan voor Mijnerfenis.nl

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews