Living Comfort – Over Ons

Opdrachtgever:
Living Comfort

Onderwerp:
Over Ons

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Het vinden van een passend matras of bed doe je niet dagelijks. Een keuze maken na één of twee minuten proberen in een winkel leidt meestal tot een verkeerde aankoop. Met alle lichamelijke en comfort klachten van dien.

Daarom bieden wij GRATIS veertien dagen thuis proefslapen aan! Zonder aankoopverplichting. Wij zijn gespecialiseerd in zogenaamde NASA traagschuim matrassen die zorgen voor een onvergetelijke nachtrust.

Onze producten bestel je gemakkelijk online en worden direct vanuit onze Nederlandse fabriek geleverd. Binnen twee werkdagen heb je jouw matras in huis. En omdat wij geen gebruik maken van de dure tussenhandel, krijg jij de beste prijs en kwaliteit.

Wil je toch liever bij ons langskomen? Dan ben je welkom bij een van onze vele showrooms in Nederland en Vlaanderen! De perfecte nachtrust is dus dichterbij dan je denkt.

Ga naar livingcomfort en vind jouw ideale bed!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews