LearnWorks – Stagnatie

Opdrachtgever:
LearnWorks

Onderwerp:
Stagnatie

Stijl:
Sketchbook Huisstijl Animatie

Het script.

Stagnatie, het komt steeds vaker voor in de ontwikkeling van mensen en organisaties. Mensen die jarenlang in routine werken, veranderingen niet aan kunnen of de ontwikkelingen in hun vakgebied niet meer bijbenen. Organisaties dragen bij aan deze stagnatie, of stagneren zelf. Door bijvoorbeeld reorganisatie op reorganisatie stapelen, voornamelijk kosten snijden en niet innoveren of door cultuur en leiderschap hun eigen mensen in de weg staan.

Learnworks maakt snel en gericht de kern van stagnatie bij mensen en organisaties zichtbaar.

We gaan niet uit van trendmatige, generieke oplossingen. Nee… met chirurgische precisie brengen we het proces van groei naar stagnatie in kaart. Het verandervermogen wordt vastgesteld. We bepalen de risicofactoren en grijpen vroegtijdig in om verdere stagnatie te voorkomen, en om te buigen naar groei.

Hierbij maken we gebruik van specifiek ontwikkelde gereedschappen op ons online platform. De aanpak staat haaks op de gebruikelijke rituelen zoals een traditioneel beoordelingsgesprek of langdurige trainingssessies. Wij leveren specifieke handvatten om direct over te gaan op actie en verandering.

In stagnatie zit vaak de bron voor nieuwe energie verborgen. Het probleem erkennen en aanpakken opent deuren tot groei en ontwikkeling van mens én organisatie. Er ontstaat een nieuw samenspel!

Benieuwd of er stagnatie plaats vind bij jou of je organisatie? Ga naar learnworks.nl.