Jongens van Je Weet Wel – Breda Live

Klant:
Jongens van Je Weet Wel

Onderwerp:
Breda Live

Stijl:
Aftermovie

Opdracht: 
Om de Jongens van Je Weet Wel in de spotlight te zetten, mochten we naar Breda Live in onze geliefde thuisstad!

De uitvoering.

In deze aftermovie mochten we tijdens Breda Live, een festival in onze thuishaven, De Jongens van Je Weet Wel in het zonnetje zetten. We zorgden voor de beste shots in het publiek en rondom en op het podium.

We filmden de hoogtepunten van hun optredens, waardoor de zomerse festivalsfeer door de gehele aftermovie te beleven is. Onze sounddesigners gingen aan de slag om het geluid te optimaliseren en onze editors maakten gebruik van professionele technieken om de beelden tot één geheel te maken en een filmisch effect te creëren.

Een aftermovie multifunctioneel; het is perfect voor social media, als betaalde advertentie, op je website of in een YouTube campagne. Blik terug op een succesvol event en laat bezoekers en anderen opnieuw genieten, of gebruik het ter promotie van een volgende editie.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews