JLL – Rotterdam Central District

Opdrachtgever:
JLL

Onderwerp:
Rotterdam Central District

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht: 
Om de huidige status van het Rotterdam Central District in een overzicht te communiceren met de belangrijkste pijlers omtrent nieuwe projecten, ontwikkelden wij een maatwerk animatie voor JLL.

De uitvoering.

In het design is inspiratie gehaald uit stadmanquette’s om het district visueel tot leven te laten komen. Met behulp van 3D-effecten en twee-puntperspectief creërden we een realistische look & feel hiervoor, zodat de aandacht meteen gegrepen wordt.

Daarnaast wordt via de huisstijlkleuren en een simpele legenda direct helder welke nieuwe bouwprojecten Rotterdammers kunnen verwachten, en nog belangrijker: op welke plek.

Vervolgens wordt bondig en doeltreffend met behulp van tekst, symbolen en grafieken de cijfermatige informatie verteld, zodat deze zowel visueel als tekstueel toegelicht worden. En door het staande formaat is deze infographic ideaal voor online gebruik binnen e-mailmarketing en op belanghebbende websites. Daarbij draagt het staande formaat van de infographic bij aan de mobielvriendelijkheid bij online communicatie.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews