Improven – NextGen Consulting

Opdrachtgever:
Improven

Onderwerp:
NestGen Consulting

Stijl:
Bedrijfsfilm

Het script.

Young Improven is een tweejarig programma waarin ik mezelf, samen met 20 andere jonge stuiterballen, het vak van consultant eigen maak.

Improven selecteert op een frisse en creatieve blik, energie en op affiniteit met business analyse, digitalisering, proces- en projectmanagement. Daarom hoor ik er bij!

Bij Improven ervaar ik de vrijheid die dingen te doen en te leren die voor mij persoonlijk belangrijk zijn. Laatst heb ik op ons kantoor in Utrecht een dag verzorgd voor kinderen van 12 tot 14 jaar met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ook in de opdrachten kan ik mijn ei kwijt. In mijn eerste project hielp ik een ouderen zorgorganisatie de HR processen in kaart te brengen en te verbeteren. Nu zit ik in hartje Den Haag, bij een uitvoeringsorganisatie voor subsidieregelingen.

In een ministeriële toren kijk ik uit over de hele stad en begrijp ik eindelijk hoe de subsidiepotten in Nederland worden verdeeld en toegekend.

Young Improven is een waanzinnig team met wie ik regelmatig op pad ga. Sowieso is Improven een bedrijf waar successen gedeeld en feestjes gevierd worden.

Mijn eerste ervaring was een themafeest op een boot – dat vergeet ik niet snel meer.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Mediais door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 160 reviews