Improven – NextGen Consulting

Opdrachtgever:
Improven

Onderwerp:
NextGen Consulting

Stijl:
Bedrijfsfilm

Opdracht: 
Young Improven introduceert met deze bedrijfsfilm zijn 2-jarige trainingsprogramma om jonge creatievelingen om te toveren tot professionals in business consultancy.

De uitvoering.

Young Improven introduceert met deze bedrijfsfilm het 2-jarige programma om jonge creatievelingen het vak consultancy van binnen en van buiten te leren.

Fris, energiek, creatief en business: kernwoorden voor Young Improven, maar ook voor de bedrijfsfilm. Zowel onze editors als designers hebben hieraan meegewerkt en een unieke draai gegeven aan de video met motion graphics, gebruik van diverse cameratechnieken en natuurlijk passend sounddesign.

In deze bedrijfsfilm word de kijker meegenomen door het programma, de werkzaamheden en het team verteld vanuit het perspectief van een enthousiaste consultant in spé .

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews