Gemeente Steenbergen – Communicatiebeleid

Opdrachtgever:
Gemeente Steenbergen

Onderwerp:
Communicatiebeleid

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht: 
Goede communicatie binnen de gemeente staat voorop. Daarom koos Gemeente Steenbergen voor een maatwerk infographic om haar communicatiebeleid uit te lichten voor haar inwoners.

De uitvoering.

In het design is rekening gehouden met twee belangrijke focuspunten; wat vraagt het communicatiebeleid van de inwoner en wat kan het communicatieteam betekenen voor hen? De tweedeling die beide rollen toelicht en benadrukt is met oog op het logo van de gemeente ontworpen.

Met behulp van de op maat gemaakte karakters wordt er een menselijk tintje gegeven aan de visuele weergave. In combinatie met de huisstijlkleuren, symbolen en de statische animaties wordt het tekst element versterkt. Deze unieke elementen zorgen niet alleen voor dat het een herkenbare en passende uiting wordt voor Gemeente Steenbergen, maar ook dat er een stukje persoonlijkheid van de gemeente naar voren komt.

Voor de infographic is een staand formaat gekozen. Dit doet het vooral goed binnen e-mailmarketing en website-uitingen, maar is ook ideaal voor drukwerk, zoals posters, abri’s en ubri’s. Oftewel, een veelzijdige manier om het communicatiebeleid te verduidelijken in de gemeente.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews