Gastronomixs – Een inspiratievolle tool

Klant:
Gastronomixs

Onderwerp:
Een inspiratievolle tool

Stijl:
Maatwerk animatie

Opdracht:
Als chefkok heb je soms te maken met een gebrek aan tijd en creativiteit. Gastronomixs biedt hiervoor oplossing om toch het meeste uit je gerechten te halen. 

De uitvoering.

Gastronomix koos voor een actieve animatie met soepele overgangen en opwekkende achtergrondmuziek om het gevoel van efficiëntie en effectiviteit over te brengen. Op deze manier wordt kort en krachtig de app geïntroduceerd en ingezoomd op de highlights van de app.

Met daarbij illustraties van de applicatie met échte foto’s krijgt de kijker een realistisch beeld van de werking van Gastronomix en heeft een de animatie een dynamisch effect door het verschil in stijl.

Door middel van strategische inzet van de animatie komt de video bij de juiste doelgroep terecht op de meest geschikte kanalen en op de belangrijkste tijdstippen.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews