Foodintro – Hoe Het Werkt

Opdrachtgever:
Foodintro

Onderwerp:
Hoe Het Werkt

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

Een bruin café op de hoek, prachtig restaurant in de stad, cafetaria in het dorp of tankstation langs de weg. Als horeca eigenaar ben je dagelijks, als een ware superheld, bezig met het maximale uit je zaak te halen. Daarom voer je gesprekken met vertegenwoordigers, blader je door folders en bestudeer je websites. Maar, met keuze uit 900 fabrikanten en 65.000 producten is dat nog knap lastig!

FoodIntro maakt samenwerken makkelijker!

Maak een gratis account aan, download de app en stel je voorkeuren in. Terwijl jij daarna geniet van een kop koffie, denken fabrikanten na over unieke actie- en inspiratiecampagnes die passen bij jouw locatie. De app doet de rest en zorgt voor de juiste match. Aangemaakte campagnes worden voor je klaargezet, zodat je er direct gebruik van kunt maken. Vanuit de app bestel en communiceer je, gemakkelijk en snel, rechtstreeks met de betreffende fabrikant. Je maakt daarnaast ook nog eens elke week kans op te gekke prijzen!

Of je nu eigenaar, chef of inkoper bent.. Maak direct je eigen account aan en doe mee!

FoodIntro, maakt samenwerken makkelijker!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews