The Finance Club – Join the Finance Club

Opdrachtgever:
Finance Club

Onderwerp:
Join the Finance Club

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

Het script.

Werken in de Finance wereld… Iedere dag de klok rond werken, iedere maand hetzelfde kunstje herhalen en ieder jaar aan het rennen voor die beloofde promotie. En dat terwijl de baas er vandoor gaat met de credits van jouw successen en de poen!

Dat kan ook anders… join the Finance Club!

Wordt werkondernemer en haal alles uit jouw talent. Bij ons heb je de zekerheid van een vast dienstverband met alle extra’s die daarbij horen. Maar, je bent ook aan het ondernemen.

Je deelt direct mee in de winst bij het binnen halen van een nieuwe klant of werkondernemer. Je wordt uitgedaagd als financial om aan de slag te gaan met uitdagende opdrachten voor aansprekende klanten. Daarnaast werk je als accountmanager, recruiter of organiseer je één van de leuke club events. Niemand loopt weg met jouw successen, je werk wordt afwisselender en dat allemaal met een goede work-life balance!

Je wordt écht onderdeel van de club. We werken niet alleen samen aan je persoonlijke ontwikkeling, we vieren ook samen onze successen.

Zeg dat oude wereldje maar gedag en ga dit nieuwe avontuur met ons aan!

Join the Finance Club!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews