Examenservices – Onze Service

Opdrachtgever:
Examenservices

Onderwerp:
Onze Service

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

Het script.

Examenstress. Het speelt niet alleen onder leerlingen, ook bij het maken van examens komt veel kijken. Je examen moet aansluiten bij het beroep, er moeten locaties en beoordelaars geregeld worden én de beveiliging van de examens moet op orde zijn.

Examenservices ontwikkelt en verzorgt jouw examens van A tot Z.

Denk hierbij aan theorie- en praktijkexamens voor branches, het beroepsonderwijs en de overheid. Samen met vak experts uit onderwijs en bedrijfsleven zorgen we voor hoogwaardige examens die uitvoerbaar zijn en aansluiten op de praktijk.

Maar onze service gaat verder dan alleen examens. We verzorgen ook de helpdesk en houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast regelen we de financiële administratie en ondersteunen je bij beleidsontwikkeling zoals de visie op examens of het betaalbaar houden van de examinering voor kleine, specialistische opleidingen.

Door de examens voor jouw sector collectief te ontwikkelen zorgen we voor een betrouwbare standaard binnen de beroepsgroep. Tegelijkertijd maak je als sector je eigen keuzes voor examenvorm en- inhoud.

Ieder examen is anders. Wil je samen kijken naar een oplossing die bij je past?

Ga naar examenservices.nl

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews