Data Club | Data Intergratie

Opdrachtgever:
Data Club

Onderwerp:
Data Integratie

Stijl:
Infographic animatie

Opdracht: 
Meer structuur in je orderadministratie, board computers en planningen? Dataclub geeft jou meer grip door van big data, small information te maken.

De uitvoering.

Structuur, overzicht en een visuele analyse: de kernwoorden die hangen aan de nieuwe vorm van data integratie van Data Club. Kernwoorden die je ook de effectiviteit van infographics omschrijven.

Daarom koos Data Club voor het beste van beide werelden: de kracht video en infographic in één. In deze infographic animatie komt op dynamische en unieke wijze de boodschap over. Door de extra visuele elementen van video wordt de informatie met nog meer beleving gecommuniceerd en is er meer

Op deze manier wordt de meest taaie en complexe informatie met een infographic animatie een stuk leuker, makkelijker en sneller om op te nemen voor je publiek.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews