CCI – Private Label

Opdrachtgever:
CCI

Onderwerp:
Private Label

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
Continental Candy Industries heeft een groot bereik met 5 fabrieken verspreid over Nederland en Duitsland om mensen internationaal te laten genieten van suikerarme en veganistische snoepjes! Middels een maatwerk infographic benadrukken ze hun kracht als private label.

De uitvoering.

CCI wilde zijn doelgroep bondig, doeltreffend en duidelijk inlichten over de kernpunten van hun private label. Hierbij is al het goede van infographics samen gekomen in een subtiel en toch gedetailleerd design. De juiste combinatie tussen symbolen, illustraties, kaders, tekst, lijnen en kleur zorgen ervoor dat de thema’s op unieke en passende wijze zijn gevisualiseerd.

Door de inhoud en het formaat van de infographic is het een ideale uiting voor op de website of in nieuwsbrieven. Met name om snel een overzichtelijke weergave van het succes van het bedrijf achter de verantwoorde zoetigheden te vertellen. Daarbij draagt het staande formaat van de infographic automatisch bij aan de mobielvriendelijkheid bij online inzet.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews