Bureau Drechtsteden – Storyboards

Opdrachtgever:
Bureau Drechtsteden

Onderwerp:
Storyboards

Stijl:
Business Huisstijl animatie

Het script.

Een ICT verandering doorvoeren binnen de Drechtsteden kost vaak veel tijd en geld. De oplossing is niet altijd maatwerk en de uitkomst niet altijd wat er van verwacht werd. Dat kan beter!

ICT veranderingen worden vanaf nu in drie fasen ontwikkeld.
Heb je bijvoorbeeld een goed idee over het gebruik van nieuwe, slimme software? Inventariseer dan eerst of collega’s hier ook behoefte aan hebben en onderzoek of de oplossing al bestaat in de Drechtsteden. Vervolgens kun je zelf, samen met een business consultant, starten aan het storyboard. De stuurgroep beslist of je door kan gaan naar de volgende fase.

Samen met beleidsmedewerkers toets je je idee vervolgens op de kaders van de Drechtsteden. Samen breng je de consequenties in kaart en kom je tot een ontwerp.

Na goedkeuring van de stuurgroep, wordt je oplossing gebouwd of via een experiment getoetst. We praten dan niet meer over hoe of wat, we gaan aan de slag!

Heb jij ook een goed idee? Kom ermee! Samen zorgen we dat het past!

De Drechtsteden; een moderne, flexibele en innovatieve organisatie.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews