Binck Bank – Orderproces

Opdrachtgever:
Binck Bank

Onderwerp:
Orderproces

Stijl:
Maatwerk Infographic Animatie

Het script.

Wat bepaalt het rendement van uw belegging?

Naast de koerswinst hebben natuurlijk de transactiekosten invloed op uw rendement. Maar, er is nóg een belangrijk, onzichtbaar element: de prijs die u op de beurs betaalt voor een aandeel. De uitvoeringsprijs.

Na plaatsing van uw aandelenorder wordt via de beurs gezocht naar de beste uitvoeringsprijs. Om de beste uitvoeringsprijs voor aandelen te behalen is Binck aangesloten op Best of Book, een service van Euronext speciaal voor particuliere beleggers. Dit levert u in de meeste gevallen een aanzienlijke prijsverbetering op: een lagere prijs bij aankoop, en een hogere bij verkoop.

Dit voordeel kan flink oplopen.

Stel, u koopt 1000 aandelen waar u normaal 10 Euro per aandeel voor zou betalen. Als u een uitvoering krijgt die 1 cent beter is dan de getoonde koers, dan levert dit u een direct voordeel op van 10 Euro. Hoe groter uw order is, hoe hoger dit voordeel voor u oploopt. Het behaalde voordeel is vaak groter dan de betaalde transactiekosten.

Bij ons staat de beste orderuitvoering voorop, ten gunste van uw rendement.  En dit allemaal op een transparante en veilige manier.

Graag vertellen wij u meer. Neem hiervoor contact met ons op.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews