Avans Hogeschool – International Business

Opdrachtgever:
Avans Hogeschool

Onderwerp:
International Business

Stijl:
Bedrijfsfilm

Opdracht: 
Om hun studieprogrammaInternational Business te promoten, liet Avans Plus de belangrijkste kenmerken van deze opleiding vertalen in duidelijke en actieve uitlegfilm.

De uitvoering.

Avans Plus koos voor een bedrijfsfilm om de opleiding International Business onder de aandacht te brengen bij potentiële studenten. Hierbij stonden hun locatie en eigen studenten centraal om een uitlegfilm te maken die aanspreekbaar, vermakelijk en identificeerbaar is  voor de kijkers.

Uiteraard werd er een Engelse voice-over gekozen voor het internationale aspect en worden de belangrijkste kanten van de studie belicht op een actieve en informele manier.

Deze uitlegfilm is door zijn introducerende rol ook perfect om in te zetten in de SEE en THINK-fase van het SEE-THINK-DO-CARE model voor een solide video strategie.

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews