AI Automatisering – Over ons

Klant:
AI Automatisering

Onderwerp:
Over ons

Stijl:
Bedrijfsfilm

Opdracht: 
AI Automatisering biedt software om processen binnen je assurantiekantoor te optimaliseren. Zo kun je je volledig richten op de klant en goed advies.

De uitvoering.

AI Automatisering koos voor een bedrijfsfilm om hun software globaal uit te leggen en onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep. Met cleane, professionele beelden, passende achtergrondmuziek en een heldere voice-over straalt de bedrijfsfilm kwaliteit en efficiëntie uit.

De bedrijsfilm kan op verschillende manieren gecommuniceerd worden, denk aan social media, tijdens events, op de websites of in online advertentiecampagnes. De structuur van de video is zo gecreëerd dat het aan te passen is naar verschillende formaten, die weer geschikt zijn voor verschillende typen uitingen. Duurzaam en multifunctioneel!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews