Agrifirm – Over Ons

Opdrachtgever:
Agrifirm

Onderwerp:
Over Ons

Stijl:
Maatwerk Animatie

Het script.

De agrarische sector is continue in beweging: de veranderende wetgeving, de toename van bovenwettelijke eisen vanuit de retail en de toenemende vraag van consumenten naar maatschappelijk verantwoorde producten. Hierdoor wordt de bedrijfsvoering van telers steeds complexer en nemen de kosten toe.

Hoe gaat Agrifirm hier mee om? We hebben als doel maximale waarde te creëren voor telers, met minimale impact op milieu en leefomgeving.

Samen met onze partners dragen we bij aan de productie van voldoende, veilige en betaalbare producten. Dit doen we door deskundig advies op maat dat steeds vaker gebaseerd is op data van het bedrijf. Wij richten ons op maatschappelijk verantwoorde gewasbescherming. Integrale en duurzame oplossingen voor de optimale bescherming van gewassen en een toename in het gebruik van low-impact middelen. “Zo behalen we aantoonbaar meer rendement met minimale inzet van traditionele gewasbeschermingsmiddelen”.

Daarnaast zorgt Agrifirm voor verbinding in de keten. Van de consument tot aan de teler, retail, NGO’s en de politiek. Hierdoor kan de gezamenlijke slagkracht worden vergroot en collectieve en duurzame oplossingen worden bereikt.

Zo zijn we samen klaar voor de toekomst!

COOLER MEDIA

We maken korte, krachtige uitleganimaties en zorgen voor het juiste publiek. Onze animaties en uitlegvideo’s creëren een ‘Aha! moment’ bij de kijker. Maar dat is niet alles: we gebruiken de animatie als online commercial, zodat we ook nieuwe klanten bereiken.

Lees meer →

Emerce 100


Cooler Media - YouTube Certified

Cooler Media

Stationsweg 1-A
4811 AX Breda

+31 (0)76 886 7790
[email protected]

© 2011-2020 Cooler Media. Cooler Media is door klanten beoordeeld met een 9,4 / 10 op basis van 161 reviews