VIDEOCLIP LATEN MAKEN.

Uitlegvideo laten maken

Een videoclip is een fantastische toevoeging aan je marketing strategie! Met een videoclip kun je mensen snel een visuele indruk geven van je bedrijf, merk, product of dienst. Cooler Media specialiseert zich al sinds 2011 in het maken van toffe video’s. Voor het laten maken van een videoclip ben je bij ons dus aan het juiste adres!

Wil je meer weten? Neem contact met ons op, of maak gebruik van ons vrijblijvend advies!

Uitlegvideo laten maken

WAAROM EEN VIDEOCLIP
LATEN MAKEN?

Als beste beoordeeld.

thumbnail royal cosun

Client review | Royal Cosun

“Medewerkers van Cooler Media zag ik als onderdeel van ons team en we zijn ontzettend snel tot een goed eindresultaat gekomen.”

Royal Cosun heeft al meerdere animaties en bedrijfsfilms door Cooler Media laten maken. Deze worden zowel voor interne als externe doeleinden ingezet en behalen goede resultaten. Bekijk hier hoe deze Cooler Client de samenwerking met ons beoordeelt.

HET VIDEOCLIP PRODUCTIEPROCES.

Script

Tijdens een persoonlijke meeting ontdekken we jouw wensen. Jij vertelt ons jouw verhaal en wij stellen je doelgerichte vragen. Zo krijgen we samen scherp wat je wilt communiceren. Op basis van deze informatie schrijven wij een script, waarin de gehele inhoud van de videoclip van begin tot eind wordt vastgelegd. 

Productie

Ben je tevreden met het script? Top! Dan plannen we een draaidag in. Op de draaidag komt onze driekoppige cameraploeg naar de gewenste locatie. Hier schieten ze al het beeldmateriaal wat nodig is voor jouw unieke videoclip op basis van de vooraf ontworpen shotlist en het script.

Post-Productie

Nu al het beeldmateriaal verzameld is, wordt het tijd om een selectie te maken. We kijken welke shots het beste passen bij jouw videoclip, en gebruiken vervolgens diverse technieken voor de montage van jouw video. Vervolgens voegt een sounddesigner de juiste geluiden en muziek toe, hierdoor wordt de perfecte sfeer gecreëerd.

Verspreiding

De videoclip is af! Maar… we zijn er nog niet. Nu is het tijd om je video te delen met de rest van de wereld. Met video marketing zorgen wij ervoor dat jouw videoclip zichtbaar is voor de juiste doelgroep, op de juiste kanalen.