Zorgon – Trainee

Opdrachtgever:
Zorgon

Onderwerp:
Trainee

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Hoe zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers precies weten wat ze kunnen verwachten? Zorgon doet dat met een uitleganimatie! Zo vertel je duidelijk wat jouw bedrijf te bieden heeft en wat jij van een medewerker verwacht.

De uitvoering.

Specialist in zorgadministratie Zorgon is op zoek naar nieuwe trainees. Om op een duidelijke manier uit te leggen waar het bedrijf naar op zoek is, koos Zorgon voor een Standaard Animatie is onze Business designstijl voor de vacature video. Daarnaast wordt ook verteld wat de organisatie te bieden heeft en wat een nieuwe medewerker kan verwachten.

Onze designstijl is aangepast naar wens van Zorgon. Zo zijn de blauwe en groene huisstijlkleuren gebruikt als basis. Uiteindelijk kan de animatie gebruikt worden voor diverse doeleinden; binnen een video campagne op YouTube, voor een online commercial, op social media en op de website.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

[/col]

Het script.

Wat ga je doen na je studie? Werken voelt alsof je sociale leven op een laag pitje komt te staan. Maar je hebt wél de droom om jezelf te ontwikkelen en “later” mensen, processen en systemen in de zorg beter te maken.

Maak een vliegende start in je carrière met het traineeprogramma van Zorgon!

Je gaat vier dagen in de week aan de slag als projectondersteuner in een zorginstelling. En die laptop, telefoon en auto van de zaak die krijg je gewoon! Op vrijdag kom je met je nieuwe trainee vrienden samen. Om ervaringen uit te wisselen en trainingen te volgen op het gebied van kennis en vaardigheden door specialisten uit de zorg.

Zo combineer je de vrijheid van studeren met werken aan je toekomst samen met een groep fantastische Zorgon collega’s! Bel ons voor meer informatie of solliciteer direct via solliciteren@zorgon.nl

Hier de korte call-to-action, nu via een block

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.