VINU

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
VINU

Onderwerp:
Circulaire economie

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
Een duurzame toekomst; landelijk zijn we in transitie naar een circulaire economie. VINU draagt hieraan bij en vertelt met zijn maatwerk infographic de kernpunten van circulair leven.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De uitvoering

Tijdens het ontwerpproces is gekozen om het uitgangspunt van een tijdlijn als structuur aan te meten. Op deze manier is de opbouw van het ontwerp toepasselijk voor het onderwerp en worden landelijke doelen voor de toekomst eenvoudig en doeltreffend gecommuniceerd. Dit is vooral van belang om de doelgroep informatie te geven die makkelijk te verwerken en te onthouden is.

Daarbij is er gekozen voor een beknopt tekstelement door vooral te werken met steekwoorden om het tekstgedeelte tot een minimum te beperken en te vervangen door unieke illustraties, op maat gemaakt voor VINU. En door de duidelijke driedeling van de informatie wordt er extra nadruk gelegd op de belangrijkste toekomstdoelen.

Kabelwerken van Dorp, sinds 1990 een begrip, veel gekozen op onze kwaliteit, kennis en snelle inzetbaarheid. Bij ons heb je altijd de beste kabeloplossing van A naar B. Denk aan: het leggen van kabels, boven of onder de grond en diverse grond- en straatwerkzaamheden.

Hoe we dat doen? We helpen met  tender, voorbereiding, uitvoering en oplevering. We kijken samen wat jouw project nodig heeft. Met calculaties en inzichten. Dit doen we altijd met een realistische analyse van de situatie, met slimme oplossingen en materialen die daarbij passen, zodat jouw project altijd een succes wordt.

Bij ons staat veiligheid altijd bovenaan, en beschikken daarom tot alle benodigde certificeringen. Ben je ook nieuwsgierig geworden? Kom dan langs voor een bak koffie!