UMC Utrecht – Onderwijscentrum

Hier de korte call-to-action, nu via een block

Opdrachtgever:
UMC Utrecht

Onderwerp:
Onderwijscentrum

Stijl:
Standaard animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
UMC Utrecht draagt bij aan verbetering in het onderwijs voor de gezondheidszorg van de toekomst. Het onderwijscentrum biedt daarom toekomstbestendig onderwijs.

De uitvoering.

Het UMC koos voor de animatie over haar onderwijscentrum voor een van onze vaste stijlen: sketch. Een veel gekozen stijl om de boodschap op een cleane, visuele wijze over te brengen met rustig en professioneel tintje.

Ondanks een vaste stijl, geven we altijd een persoonlijke draai aan het design van de animatie. Zo komen de eigen huisstijlkleuren van het UMC Utrecht op subtiele en toch opvallende manier terug in de video en is het UMC-logo verwerkt aan het begin en eind van de video.

De animatie is zo opgebouwd dat het een multifunctionele video is. Perfect voor op de website, voor in een bedrijfspresentatie of tijdens een event.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Als professional in de gezondheidszorg draag je bij aan de beste zorg voor de patiënt. Hiervoor is onderzoek nodig naar toekomstbestendig onderwijs.

In het Expertisecentrum voor Onderwijs en Opleiding van het UMC Utrecht doen wij onderzoek naar het verbeteren van onderwijs voor de gezondheidszorg van “morgen”. Hierbij staat de student centraal.

We onderzoeken Health Professions Education, waarbij we data over leerprocessen gebruiken om onderwijsinnovatie te stimuleren. We willen begrijpen wat werkt en onder welke voorwaarden.

Deze kennis ondersteunt ons in hoe we de professional van de toekomst opleiden en stimuleren om te blijven leren. Denk aan onderwerpen als: gepersonaliseerd leren, zelfsturing, en digitalisering.

Door onderzoek naar leren en leeromgevingen, zoals naar professionele activiteiten en feedback in interactie, verbeteren we onderwijs en opleidingen.

Zo leer je van elkaar, je patiënt, en van jezelf.

Kijk voor meer informatie op onze website en blijf Future Proof!

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.