Thomas Education – Student Profiel Analyse

Opdrachtgever:
Thomas Education

Onderwerp:
Student Profiel Analyse

Stijl:
Sketchbook Huisstijl

Het script.

Het maken van een de juiste studiekeuze is behoorlijk ingewikkeld. Er zijn honderden studies en iedereen heeft een ander advies over wat bij je past. Een verkeerde keuze kan later grote gevolgen hebben.

Je cijferlijst geeft inzicht in waar je wel en niet goed in bent en je interesses kunnen je op weg helpen bij het maken van een keuze. Maar dit geeft geen inzicht in wie je echt bent en wat je motiveert. En juist dat zorgt er voor dat je gaat doen wat bij je past.

De Student profiel analyse van Thomas Education is een assessment die inzicht geeft in welke keuze past bij jouw talent.

Aan de hand van een korte online vragenlijst brengen jouw profiel in kaart. Daarbij maak jij steeds keuzes tussen woorden die het best en minst bij jou passen. Op basis van jouw keuzes word de persoonlijke student profiel analyse samengesteld.

De SPA geeft inzicht in waar jij, vanuit je gedrag en talent, goed in bent. Vaak bevestigd de analyse een gevoel dat je al eerder had over jezelf maar niet onder woorden kon brengen. Daarnaast krijg je inzicht in mogelijke beperkingen zodat je deze kan meewegen en een verkeerde keuze kan voorkomen.

De uitkomsten van de SPA kunnen vervolgens gekoppeld worden aan studierichtingen en niveau’s zodat je concreet inzicht krijgt in welke studies echt bij je passen.

Wil je meer weten? Ga naar thomaseducation.net/nl

Hier de korte call-to-action, nu via een block