Synfra – Jaaroverzicht 2017

Opdrachtgever:
Synfra

Onderwerp:
Jaaroverzicht 2017

Stijl:
Infographic Animatie

Het script.

In 2016 heeft Synfra het fundament gelegd voor SUPER! De digitalisering van onze processen én de toekomst: Synfra 3.0. Wat heeft dit betekend voor 2017?

We hebben samen met aannemers en netbeheerders verder gebouwd op dit fundament én al hele mooie resultaten geboekt! Door SUPER! spreken we elkaar steeds meer aan. We zijn overgegaan van problemen oplossen naar kansen zien en problemen voorkomen. Dit zorgt voor een efficiëntere samenwerking in de keten.

We zijn aangesloten op hét landelijk intake portaal. Iedereen in de keten heeft zo beter inzicht in het aansluitproces. De klant kan eenvoudiger een aanvraag doen en wordt beter op de hoogte gehouden over de voortgang van z’n aansluiting.

Intern is er veel verbeterd. We hebben de eerste contractperiode met succes afgerond en zijn van start gegaan met de volgende 4 jaar. Eén perceel is opnieuw aanbesteed en performance meting QPS is verder doorontwikkeld. Zaken als ambitie en doelstellingen aannemer, graafschade preventie en veiligheid  zijn als KPI’s toegevoegd.

We hebben een bodemapplicatie ontwikkeld om werkzaamheden veiliger uit te voeren en te voldoen aan wet- en regelgeving. Zo kunnen we risico gestuurd werken.

Om de communicatie te verbeteren hebben we een nieuwe website ontwikkeld. Nieuwsberichten en informatie kunnen we zo makkelijker delen.

In 2018 bouwen we verder op de successen van 2017. We gaan SUPER! verder uitrollen bij de operationele afdelingen van onze bedrijven. En gaan in fases over op het Digitaal Samenwerkingsplatform voor het aansluitproces.

Benieuwd naar de jaarrekening van 2017? Ga naar synfra.nl

Hier de korte call-to-action, nu via een block