Scope – Building Business Relationships

Opdrachtgever:
Scope

Onderwerp:
Building Business Relationships

Stijl:
Infographic Animatie

Het script.

Jij kent je klanten als de beste: wie ze zijn, wat ze doen en welk contact er loopt. Maar wat nu als je afwezig bent? Hebben je collega’s ook dit overzicht en kunnen zij jouw relaties persoonlijk benaderen?

Scope is een CRM-systeem dat je ondersteunt bij het aangaan en onderhouden van zakelijke relaties door middel van informatie- en communicatietechnologie. Met meer dan 25 jaar ervaring in de Nederlandse markt bieden wij een full-service CRM-oplossing.  Van ontwikkeling tot implementatie, van training tot support.

Hoe werkt het? Met het ontkoppelde datamodel staan alle personen eenmalig in het systeem. Hierdoor maak je met één druk op de knop het klantprofiel inzichtelijk. Hierbij zie je zowel zakelijke- als prive-informatie, wat de contacthistorie is geweest en welke toekomstige activiteiten gepland staan. Het CRM-systeem is zowel geschikt voor B2B, als B2C.

Scope gaat altijd een persoonlijk partnership met je aan. We bieden branche specifieke standaardoplossingen met de mogelijkheid voor diverse add-on producten. Voldoen die nog niet aan je wensen? Dan bieden we ook maatwerk oplossingen!

Wil je meer weten? Ga naar scope.nl

Scope, Building Business Relations

Hier de korte call-to-action, nu via een block