Rendement Uitgeverijen – Incompany Trainingen

Opdrachtgever:
Rendement Uitgeverijen

Onderwerp:
Incompany Trainingen

Stijl:
Business Huisstijl Animatie

Het script.

De ontwikkelingen in uw vakgebied gaan razendsnel en het is belangrijk om samen met uw collega’s goed op de hoogte te blijven. Wanneer dat niet zo is, ontstaan er verschillende kennisniveaus binnen uw organisatie. Hierdoor ontstaan misverstanden, worden er meer fouten gemaakt en stijgen uw kosten.

Zo kan een verkeerd doorgevoerde wet forse juridische problemen opleveren. Of neemt een gebrek aan kennis en vaardigheden veel onnodige tijd in beslag, waardoor uw doelstellingen niet behaald worden.

Met een incompany-training bent u zeker van de meest actuele kennis en onmisbare vaardigheden. Zo behaalt uw organisatie meer rendement!

Aan de hand van een persoonlijk intakegesprek stellen wij een training op maat voor u samen. U kunt dus zelf de onderwerpen bepalen en praktijkvoorbeelden aandragen die worden behandeld.

Vervolgens plannen we samen met u de training op een datum en locatie naar keuze. We komen altijd naar u toe en daarmee bespaart u fors op reiskosten en verloren arbeidsuren.

Al onze trainingen hebben een zeer praktische insteek, waardoor u na afloop direct met uw collega’s aan de slag kunt. En dat zorgt ervoor dat iedereen weer sneller en kostenefficiënter kan werken.

Wilt u ook meer rendement uit uw organisatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan via rendement.nl/incompany!

Hier de korte call-to-action, nu via een block