Poredo – Afvalstroombeheer op duurzame wijze

Opdrachtgever:
Poredo Piepschuim.nl

Onderwerp:
Duurzaam afvalstroombeheer

Stijl:
Maatwerk Infographic

Opdracht:
Poredo Pieschuim.nl gaat voor een duurzame verwerking van hun afval. Ter introductie van dit initiatief en de werking kozen zij voor een maatwerk infographic voor een stapsgewijze en visuele uitleg.

De uitvoering.

Poredo piepschuim.nl wilt zijn duurzame methode van afvalstroombeheer onder de aandacht brengen middels een maatwerk infographic. Dit in eigen stijl en met een uniek ontwerp om de grote hoeveelheid informatie te visualiseren en deze daarmee aantrekkelijker en makkelijker te maken voor zijn doelgroep.

Om de circulaire aanpak van het duurzame afvalstroombeheer te visualiseren is er gedacht in rond motion graphic design die de kern van de infographic vormt, terugslaat op de informatie en direct de aandacht trekt van de lezer.

Daarbij is er veel aandacht besteed aan de kleurencombinatie om bepaalde fases binnen de aanpak te benadrukken, die toch eenheid vormen wanneer men naar de infographic in zijn geheel kijkt. Ook zijn er veel details verwerkt in de infographic om de informatie zowel tekstueel als visueel optimaal over te brengen.

Hier de korte call-to-action, nu via een block

Infographic laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.