Oribi – ID Applicatie

Opdrachtgever:
Oribi

Onderwerp:
ID Applicatie

Stijl:
Standaard Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Veel bedrijven worden weleens de dupe van look-a-like fraude. Nu voorkom je met de app van Oribi gemakkelijk identiteitsfraude met mobiele identiteitscontrole.

De uitvoering.

Oribi koos voor het uitlichten van hun ID applicatie voor een infographic animatie om stapsgewijs de werking van de app te laten zien aan de kijkers. Met hier en daar wat 3D-effecten, zoals bij de identiteitskaart, krijgt de video meer dynamiek.

Een infographic animatie wordt veel gebruikt om taaie, procesmatige en informatieve boodschappen te verduidelijken met cijfers, symbolen en illustraties. Zo blijft altijd je kernboodschap over en worden bijzaken gevisualiseerd, zoals te zien in de animatie van Oribi.

Door middel van het simpele sounddesign blijft de focus liggen op de voice-over en het design van de animatie. De animatie is een ideaal middel voor het verspreiden van deze informatieve boodschap via diverse kanalen.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

Ben jij, wie je zegt dat je bent? Een serieuze vraag die bedrijven soms te weinig stellen aan hun klanten. Want per dag zijn gemiddeld 500 mensen de dupe van ID-fraude met vervalste of gestolen documenten. Denk aan de vastgoed-, verhuur- en uitzendbranche.

Met de app van Oribi kun je identiteitsfraude voorkomen door middel van mobiele identiteitscontrole.

Selecteer in het menu het document type maak een foto van het document en druk op verwerk. De app “leest” de informatie van de gemaakte foto én de chip uit. Om deze vervolgens met elkaar te vergelijken. Met de gezichtsvergelijkingsmodule kun je een foto van het gezicht maken en deze vergelijken met het document om look-a-like fraude te voorkomen. Ook is het mogelijk om de gecontroleerde gegevens binnen je bedrijfsproces te gebruiken.

Zo controleer je zichtbare én niet zichtbare echtheidskenmerken van een document.

Zoals de Autoriteit Persoonsgegevens voorschrijft worden privacygevoelige gegevens altijd afgeschermd en nóóit opgeslagen.

Bij vermoeden van fraude kan het beveiligde rapport als bewijsstuk dienen.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op, 013-5211256.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.