NFK – Overlijdensrisicoverzekering

Opdrachtgever:
NKF

Onderwerp:
Overlijdensrisicoverzekering

Stijl:
Maatwerk Infographic Animatie

Het script.

Voor mensen die langer dan vijf jaar geleden behandeld zijn voor kanker is het moeilijk om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Moeilijk, maar niet onmogelijk, mits je op tijd begint en je goed geïnformeerd bent.

Het aanvragen duurt vaak langer, ongeveer vier tot zes weken, omdat de verzekeraar vaak aanvullende medische vragen heeft. Je bent dus eigenlijk al te laat wanneer je de overlijdensrisicoverzekering pas aanvraagt als je je droomhuis al gevonden hebt.

Wanneer een verzekeraar je afwijst, loont het toch om te blijven zoeken. De voorwaarden verschillen namelijk per verzekeraar. Je kan van tevoren niet zien waar de verzekeraar de grens trekt tussen afwijzing, acceptatie of bijvoorbeeld een verhoging van de premie. Het is belangrijk dat je daarom op tijd begint en bij verschillende verzekeraars een aanvraag uit zet.

De makkelijkste manier hiervoor is gebruik maken van de maatwerkroute. Je aanvraag wordt dan bij meerdere verzekeraars voor gelegd waardoor je premieverschillen ziet en je kansen vergroot.

Wanneer je toch zelf op zoek gaat naar een overlijdensrisicoverzekering, let dan goed op je blokkeringsrecht.

Meer hierover, en over de maatwerkroute vind je op www.kankerenverzekeren.nl

Hier de korte call-to-action, nu via een block