EnergyZero

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
EnergyZero

Onderwerp:
Dynamische energie

Stijl:
Maatwerk animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
Bij EnergyZero geloven ze in eerlijke inkoop van energie met dynamische energieprijzen. Hoe werkt dit precies? En belangrijker; wat levert het je als consument op? Dat leggen we duidelijk uit!

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Op dagen met veel zon en wind wordt er meer energie opgewekt. Het zou logischer zijn als jij daar van kan profiteren, maar met een vast of variabel contract is dat niet zo. Bij EnergyZero geloven wij in eerlijke inkoop van energie met dynamische energieprijzen. Hoe werkt het?

De energiemarkt werkt als de beurs: elk uur verandert de prijs van stroom. Als het even wat harder waait, is er meer stroom beschikbaar. Maar als de wind wegvalt of de zon minder schijnt is de prijs hoger. Hoe jij hiervan kan profiteren?

In de app van EnergyZero zie jij wat de stroom per uur kost  en zijn vandaag de prijzen van morgen al te zien, zodat jij slim kan besparen door op de goedkope momenten energie te gebruiken en de dure momenten te vermijden.

Bij EnergyZero verdienen we geen geld aan jouw energieverbruik. Jij betaalt wat je verbruikt en een vast bedrag per maand, zo investeer je in de energiewereld van de toekomst.