Bruynzeel Keukens – eService

Opdrachtgever:
Bruynzeel Keukens

Onderwerp:
eService

Stijl:
Maatwerk Animatie

Taal:
Nederlands

Opdracht:
De digitalisering van de wereld biedt nieuwe mogelijkheden voor woningbouw. Daarom komt Bruynzeel Keukens met Bruynzeel eService voor een efficiënt keukenkeuzetraject, waarmee je processen makkelijk digitaliseert en je voorop loopt in de branche.

De uitvoering.

Bruynzeel Keukens wilde bekendheid creëren over zijn eService met animatie! Hierbij zijn duidelijkheid en efficiëntie kenmerkend voor de Bruynzeel eService.

Op basis van deze eigenschappen is dan ook een aantoonbare sfeer gecreëerd in de animatie. Dit door middel van een strakke stijl, verwerking van huisstijlkleuren en op maat gemaakt sounddesign.

Tijdens de productie van deze animatie is een specifieke, unieke stijl gebruikt die in eerdere videoproducties voor Bruynzeel ook gebruikt is. Dit zorgt voor samenhang tussen de meerdere video’s wat herkenning en herinnering bij de kijkers stimuleert.

Blijf op de hoogte van video marketing ontwikkelingen.

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script.

De wereld digitaliseert steeds meer. Dit biedt de woningbouw- en aannemersbranche veel kansen. Het kiezen van een keuken, deze schetsen en de kosten berekenen gebeurt nu nog op papier. Dit is tijdrovend en foutgevoelig. Dat kan efficiënter!

Met Bruynzeel e-Service digitaliseer je processen én loop je voorop in de branche.

Als onderdeel van e-Service is er de Keukenconfigurator. In ons gebruiksvriendelijke platform maak je de basiskeuken aan en stel je opties in. Zo hoef je niet elke keuken opnieuw te tekenen. Samen met je huurder maak je een impressie en kun je de keuken direct bestellen.

Bied je alleen een basiskeuken aan? Dan maken we het met onze Inventarisatie app nog makkelijker. Via het platform laat je de huurder thuis, digitaal, een kleurkeuze maken. Met een duidelijk overzicht houd je de controle, van het uitnodigingen van de huurder tot de bestelling.

Een efficiënt keukenkeuze traject vind je bij Bruynzeel Keukens.

Uitleganimatie laten maken?

Neem contact op voor gratis advies, we komen binnen een uur bij je terug.