Leven Met Kanker

Bekijk meer animaties

Opdrachtgever:
Leven Met Kanker

Onderwerp:
Werk

Stijl:
Infographic Animatie

De Cooler Blog

Schrijf je in en blijf op de hoogte. Kies de blog e-mails die je wilt ontvangen:

Schrijf je in op onze Blogs
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het script

Wanneer je leeft met kanker komt werk vaak op een lager pitje te staan. Misschien overweeg je minder of helemaal niet meer te gaan werken of juist voor jezelf te beginnen. De ervaring leert dat hoe eerder je na je diagnose in gesprek gaat met je werkgever, hoe groter de kans is dat je succesvol terugkeert op de werkvloer. Maar hoe pak je dat aan?

Om je te helpen biedt Levenmetkanker gratis ondersteuning. Op kanker.nl/werk vind je een aantal handige tools. Zo krijg je met online cursussen inzicht in hoe je de zaken kunt afstemmen met je werkgever en collega’s. En of zelfstandig ondernemen iets voor je is.

Wil je weten wat jouw rechten en plichten zijn? Dan biedt onze denkhulp nuttige tips en antwoorden bij juridische vragen.

Stel je wordt deels afgekeurd voor je werk, wat zijn de gevolgen dan voor je inkomen? Kan je straks je hypotheek wel betalen? Een online rekenhulp biedt uitkomst.

Wil je liever met iemand in gesprek over deze of andere vragen? Kies dan een van onze ambassadeurs en neem contact op. Vanuit hun persoonlijke ervaringen kunnen zij antwoord bieden op de meeste vragen.

Informeer en versterk jezelf. Ga naar kanker.nl/werk en stel jouw vraag.